Vermoeidheid, hoofdpijn, piekeren, spierspanningen, stress, RSI of schouder- en nekklachten?
Dit zijn signalen dat je lichaam zorg en aandacht nodig heeft.

Er zijn verschillende situaties waarin we spanning opbouwen in het lichaam. Bijvoorbeeld bij overbelasting, stress, ziekte of na een ongeval. Wanneer deze spanning te lang aanhoudt, belemmert het je lichaam om optimaal te functioneren. Spieren zijn harder aan het werk dan nodig en werken contraproductief. Ook je zenuwstelsel blijft in de actie modus staan. Daarmee komt automatisch het deel wat verantwoordelijk is voor rust en herstel, in het geding.

Voor het lichaam is het belangrijk dat het zenuwstelsel makkelijk kan schakelen tussen activiteit en rust. Beide systemen zijn van belang en hebben soms een zetje in de juiste richting nodig om in een gezonde balans te komen.Werkwijze

Allereest bespreken we wat er speelt en wat mogelijk de oorzaak is. Vervolgens kijken we welke behandeling we op dit moment het beste in kunnen zetten. Afhankelijk van de klacht of vraag combineer ik verschillende massagetechnieken, triggerpoint therapie en/of energetisch werk. De behandeling richt zich zowel op pijnlijke punten als op ontspanning.

parallax background

Wil jij je lichaam graag losser maken en even helemaal ontspannen?

Plan een afspraak