TARIEVEN


Ontspanning, Leefstijl, Coaching & Therapie
45 min: € 45
60 min: € 60

Kom je niet in aanmerking voor vergoedingen en ligt jou inkomen onder de € 1500 per maand, dan is in overleg een aangepast tarief mogelijk. Werkgevers zijn vaak bereid een traject te betalen. Vraag daarvoor om een offerte.


VERGOEDINGEN


Therapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Kijk in de zorgwijzer of jouw pakket dit vergoed en controleer het vervolgens bij je eigen zorgverzekering.

Het CooL – programma. Wanneer je wordt toegelaten tot het CooL-programma, wordt dit volledig vanuit de basisverzekering vergoed. Vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico.

Heb je een klacht? Laat het me weten!

Komen we er samen niet uit, dan kan je je wenden tot mijn beroepsorganisatie VIV via de volgende link: https://www.camcoop.nl/klachtenregeling

Bijzonderheden omtrent blessures / medische aandoening graag melden bij het maken van de afspraak.

De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Over Dorien

Mensen helpen om een stukje rust en geluk terug te vinden, vind ik het mooiste wat er is. Vaak is het er wel, ergens, maar dan is het contact ermee even kwijt. Het is belangrijk om te leren luisteren naar je lichaam, want daarin schuilt de wijsheid. Samen zoeken we die wijsheid op. Mijn rol is die van luisteraar, adviseur, behandelaar en/of begeleider. Ik denk graag met je mee over wat voor jou passend is om lichaam en geest beter in balans te brengen. Ik vind het belangrijk dat je zelf kiest en uitprobeert wat bij je past, niet omdat ik zeg dat het moet. Op die manier bereik je eerder een blijvend effect!

 
Kenmerkend voor mijn werkwijze:
♣ Intuïtief
♣ Holistisch
♣ Niet veroordelend, maar met respect voor jouw voorkeuren en wensen
♣ Non-dualistisch (Niet of/of, maar en/en )
♣ Verbindend, tussen lichaam en geest, maar ook tussen de verschillende expertises
 
 
Achtergrond, o.a.:
• HBO Social work
• HBO Leefstijlcoach
• Post HBO, Therapeut
 
 
Tijdens mijn opleiding aan de Hanzehogeschool, werkte ik als fitnessinstructeur bij verschillende sportscholen. Ik wou mensen graag begeleiden om fitter te worden en lekkerder in hun vel te zitten.

Ik merkte dat er meer nodig was om mensen goed te kunnen ondersteunen. Daarom heb ik meteen na mijn afstuderen de opleiding tot gewichtsconsulent gedaan, met als specialisaties sportvoeding, voeding bij ouderen en begeleiding van kinderen. Ook wou ik me verder verdiepen in het functioneren van het lichaam. Daarom heb ik de opleiding sportverzorger en –masseur gevolgd, verschillende bijscholingen gedaan en tot slot de opleiding tot triggerpoint therapeut. Dit pas ik al jaren met veel plezier toe.

Om een verdere verdiepingsslag te maken, heb ik de opleiding tot therapeut gevolgd aan de ISSP. De opleiding is een ervaringsgerichte school die oosterse en westerse denkwijzen omvat en recent wetenschappelijk onderzoek integreert. Hier heb ik leren werken met stressreductie, traumaverwerking, rouw en verliesverwerking, meditatie en energie. Deze opleiding heeft me de grootste voldoening en innerlijke rust gebracht, die ik nu graag doorgeef in mijn werk met mensen.
 
parallax background
 

SAMENWERKING
Soms blijkt tijdens een intake of gedurende het traject, dat er meer hulp nodig is dan ik kan bieden. Ik signaleer jouw behoeftes en denk in brede zin mee over een oplossing die het beste bij jou past. Als ik je niet kan bieden waar je behoefte aan hebt, dan verwijs ik je door naar een andere specialist. Ik bied hierin graag maatwerk en heb respect voor het werkveld van anderen.