Wat zijn onderwerpen waar ik mee worstel?
Hoe kan ik daar het beste mee omgaan, zodat ik meer vrijheid ervaar?
Hoe kan ik leren op mijn eigen interne kompas te varen?
Hoe kan ik weer genieten van eten?
Hoe kan ik me goed voelen?


Tijdens de coachingssessies kunnen we dieper op jou gevoelens en gedachten in gaan. Door in een niet veroordelende setting ruimte te geven aan dat wat er in jou leeft, kunnen vastzittende gedachten en patronen weer gaan stromen. Dit geeft inzicht en biedt de mogelijkheid om een andere, nieuwe richting in te slaan.


Hoe werkt het?


We maken eerst kennis door middel van een intakegesprek (ca. 60 minuten). Tijdens dat gesprek bekijken we waar je tegen aan loopt en of ik daarin iets voor je kan betekenen. Afhankelijk van je vraag en de urgentie, bespreken we hoe en hoe vaak de coaching invulling krijgt.

Aan de slag

Aan de hand van jou hulpvraag kiezen we welke benadering het best bij jou past. Coaching kan zowel plaatsvinden in de praktijk als wandelend in het bos. Soms helpt het in beweging zijn, om op nieuwe ideeën te komen en daadwerkelijk verdere stappen te zetten.

parallax background


INTEGRALE ZORG


In het proces kijken we samen per moment wat je nodig hebt om vrijer en vitaler in het leven te staan. In mijn aanpak is er aandacht voor zowel fysieke, emotionele, mentale als de spirituele kant van het leven. Dit betekend dat we naast het praten / cognitieve ondersteuning ook gebruik kunnen maken van ademhalingstechnieken, systemisch werk en lichaamsgerichte therapie.
 

MEER WETEN ?

Plan een afspraak